Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Rick vS

Pagina's: [1] 2 3
1
Chit chat / Re: Wat een rare mensen heb je toch......
« Gepost op: 16 maart 2018, 20:28:25 »
Maak belachelijk wat je zelf stiekem wilt maar niet durft, welkom in het Nederland van Calvijn.......

2
Welkom en kan het slechter treffen, je hebt een mooie gevonden. Tot nu toe laat ze haar mooie kant zien, ik hoop dat je net zo gedreven blijft als haar donkere kant boven komt drijven :yes! Grapje hoor, veel plezier ermee!!

3
Chit chat / Re: Wat een rare mensen heb je toch......
« Gepost op: 16 maart 2018, 10:22:39 »
HAHAHAHA, zie het helemaal voor me!

4
Chit chat / Re: Wat een rare mensen heb je toch......
« Gepost op: 15 maart 2018, 19:53:46 »
IK denk niet dat er aan te ontsnappen valt, die mensen kom je overal tegen helaas....
Als je ertegen in gaat gaan ze alleen maar harder praten, zinloos, hoe je leg je aan domme mensen uit dat ze dom zijn, onmogelijk. Ik zie het als vermaak, soms zit ik in de tuin en dan hoor ik ze het dagelijks nieuws bespreken, het is cabaret, echt  8)

5
Projecten / Re: Alfa Romeo 156 SW 2.5l V6 24v Broject
« Gepost op: 15 maart 2018, 17:06:23 »
Wat een heerlijk topic weer dit, zo gedocumenteerd ook, hier gaan mensen nog lang plezier van hebben! :ok:
De putjes in je verf komen bijna op zeker van silicone, typisch verschijnsel ervoor, misschien silicone aan je handen gehad?

De YouTube filmpjes zijn helemaal geweldig! geeft de burger moed om sommige dingen ook zelf te doen, klasse!

6
Chit chat / Re: Wat een rare mensen heb je toch......
« Gepost op: 14 maart 2018, 22:04:07 »
Hahahahaha, doet mij denken aan die fietsreclame, hebbie ook een blauwe??  :laugh:

7
Chit chat / Wat een rare mensen heb je toch......
« Gepost op: 14 maart 2018, 16:27:55 »
 Moet dit even met jullie delen, ik heb jaren Jeep gereden, Wranglers met name, en elke keer als ik hem zelfs maar waste of wisselde van hard naar softtop was mijn buurman er, handen op de rug even zeggend wat hij er allemaal van vond.
Je kent ze wel, zo'n sneu hoofd met altijd de mondhoeken naar beneden, met zo'n vrouw die het al jaren geleden heeft opgegeven, alleen haar schaduw weegt al 50kg, niks deugt, alles is fout en als je per ongeluk vraagt hoe het gaat dan wastie bij de dokter geweest en die had gezegd dattie zoiets nog nooooooit had gezien, je kent het type wel denk ik.

Toen mijn Alfa verscheen moest hij natuurlijk daar ook effe zijn licht over laten schijnen, roest, olie, alles gaat kapot enz enz, en Italianen als volk deugden ook niet, afijn je begrijpt het.

Zelf reed hij in een Opel Hazelip of zoiets, een of ander fantasieloos ding in spuitplamuur beige, maar leven en laten leven.

Een week of twee geleden liet ik mijn hond uit en kwam hem tegen, ik moest maar opletten want hij had ook een andere auto gekocht, ik vroeg nergens naar verder want in alle eerlijkheid, het kan me echt niet schelen.
Tot vanmorgen, daar was dan de langverwachte droomkoets waarvan ik ondersteboven zou moeten zijn, een 8 jaar oude Kia Sorento, geen 4wd maar voorwiel aangedreven, want het moet wel leuk blijven natuurlijk, mij kon je wegbrengen  Hahaha

Ik vind veel SUV's zinloos omdat ze niet in 1 ding echt goed zijn en deze is daar een mooi voorbeeld van, maar goed, als je er blij mee bent, veel geluk. Toen kwam de vrouw des huizes naar buiten rollen, met veel gekreun en gesteun werd ze op de bijrijderszit gehesen, toen ze zat en weer op adem was zei ze: daar zou je zo je Alfa voor ruilen niet?

Ik ben nou nog aan het hikken, whaaaaaaaaa

8
[156] Interieur / Re: kapot rolsysteem hoedenplank SW
« Gepost op: 14 maart 2018, 15:57:22 »
Was toch bezig dus misschien helpt dit:

Als je aan de rechterkant het plastic kapje losschroeft zit dit eronder, zit weer met 2 schroeven vast aan de rolhouder, het linker plastic asje is de problemenmaker:
De binnenkant, in dit geval hebben ze er al aan gekloot met lijm, duidelijk te zien dat het onderste nokje mist, in mijn geval heb ik er een stukje rvs m2 ingetapt en vastgelijmd.

9
Stel jezelf en je 147 (project) voor / Re: 147 JTD-Performance
« Gepost op: 14 maart 2018, 08:57:09 »
Koppel 578nm?? WTF?? Ik heb het topic gelezen en val van de ene verbazing in de andere, de acceleratie van 100 naar 200, dat is Ferrari land, pk's verkoopt auto's, koppel wint races zullen we maar zeggen.
De benadering ook, alles even netjes, de luchtfilter modificatie kan doorgaan voor een fabrieksoptie, erg mooi!!
Een van mijn Jeeps had een 383 stroker V8, da's 6.3 liter benzine, die had een koppel van rond de 600nm, dit is een 1.9 diesel, ongelofelijk!
En dan kan je nog steeds de kids naar school brengen en boodschappen halen, een stuk sneller dat dan weer wel  :thumbsup:

Erg indrukwekkend!!

10
Ik jou wel Arjan, reed een keertje achter je met de Wrangler toen nog, genoten van de kakofonie!!

Grtz Rick

11
Chit chat / Re: GTA versies en de occasion prijzen
« Gepost op: 14 maart 2018, 00:27:29 »
Jaaaa!! Wat een kleur! :ok:

12
Chit chat / Re: GTA versies en de occasion prijzen
« Gepost op: 13 maart 2018, 12:05:45 »
OP het forum ook wat topics gezien van germaanse import idd. Blijf gewoon rondneuzen, geen haast mee.

13
Chit chat / Re: GTA versies en de occasion prijzen
« Gepost op: 13 maart 2018, 12:02:02 »
En dan die kleur, effe zoeken wat de Alfa naam ervoor is... erg mooi!

https://occasions.hetautohuis.nl/occasion/alfa-romeo/156/25-v6-24v-sport/occ3726940-e587da88?detail_template=voorraadlijst_awd_modern_fotos_origineel;pid=2

14
Chit chat / GTA versies en de occasion prijzen
« Gepost op: 13 maart 2018, 11:27:36 »
 Kan het niet laten om een beetje te dagdromen, van lieverlee moet mijn 156 een daily driver worden, geen zware taak want ik moet nergens meer naar toe, maar toch, zou er graag een project auto bijhebben om uiteindelijke zomerse zondagen mee rond te toeren en om een beetje mee te klooien.

Brera vind ik mooi, sommige GT's ook, en soms kan ik helemaal melancholisch worden van mijn herinneringen aan de 75, zie hem met ogen van toen en je begrijpt wat ik bedoel, er was niks wat er zelfs maar op leek.

Kijk natuurlijk ook naar GTA versies, de prijzen zijn even slikken, en ik vraag me af, valt er te leven met zo'n versie of is de kans groot dat je de ellende van een ander overneemt?
Neem bv deze, pre facelift en dan de prijs....


https://www.hetautohuis.nl/occasions/

15
Plaatje erbij:Pagina's: [1] 2 3