Auteur Topic: Electrische storing temp sensor?  (gelezen 379 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Arcblizz

  • *****
  • Berichten: 599
  • Geslacht: Man
  • Ritsepitser
    • Bekijk profiel
Electrische storing temp sensor?
« Gepost op: 13 februari 2017, 08:58:14 »
Even een omschrijving wat er gebeurd;
Normaal niks aan de hand geen check engine lampje temp meter loopt normaal op tot 90 graden.
Na ongeveer 25km begint onder het rijden het check engine lampje te branden en klapt mijn temp meter terug naar nul en mijn ventilatoren beginnen te joelen.
Als ik de foutcode wis gaat het goed tot ongeveer 25km en begint het weer.

Wat is hier het probleem?????
Thermostaat is al vervangen en de tempsensor ook.
AR156C#1830 - mijn PP
www.freddycane.com
GT 3.2v6 met Madeno onderstel en Madeno getuned

Offline ScriptMania

  • ******
  • Berichten: 13082
  • Geslacht: Man
  • to be or not to be, what was the question?
    • Bekijk profiel
Re: Electrische storing temp sensor?
« Reactie #1 Gepost op: 13 februari 2017, 09:40:25 »
Als je MM lampje gebrand heeft, dan is er een foutcode weggeschreven.
Die kun je dan uitlezen.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk


Offline Arcblizz

  • *****
  • Berichten: 599
  • Geslacht: Man
  • Ritsepitser
    • Bekijk profiel
Re: Electrische storing temp sensor?
« Reactie #2 Gepost op: 13 februari 2017, 09:44:34 »
Als je MM lampje gebrand heeft, dan is er een foutcode weggeschreven.
Die kun je dan uitlezen.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk



Oja vergeten erbij te zetten de foutcode geeft aan dat er een storing is met temp sensor
AR156C#1830 - mijn PP
www.freddycane.com
GT 3.2v6 met Madeno onderstel en Madeno getuned

Offline ScriptMania

  • ******
  • Berichten: 13082
  • Geslacht: Man
  • to be or not to be, what was the question?
    • Bekijk profiel
Re: Electrische storing temp sensor?
« Reactie #3 Gepost op: 13 februari 2017, 09:46:04 »
Dan heb ik niets gezegd ;o)

Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk


Offline MartinPool

  • ******
  • Berichten: 1351
  • Geslacht: Man
    • Bekijk profiel
Re: Electrische storing temp sensor?
« Reactie #4 Gepost op: 13 februari 2017, 10:00:23 »
Hoeveel sensoren zitten er eigenlijk in ?

1 voor de meter en 1 voor de ecm ?

Lijkt mij een probleem met de bekabeling / aansluitingen.

Offline Arcblizz

  • *****
  • Berichten: 599
  • Geslacht: Man
  • Ritsepitser
    • Bekijk profiel
Re: Electrische storing temp sensor?
« Reactie #5 Gepost op: 13 februari 2017, 10:57:04 »
volgens mij maar 1 sensor 4 polig.

Het zou toch lullig wezen dat er ergens nog een sensor zit  ???
AR156C#1830 - mijn PP
www.freddycane.com
GT 3.2v6 met Madeno onderstel en Madeno getuned

Offline Arcblizz

  • *****
  • Berichten: 599
  • Geslacht: Man
  • Ritsepitser
    • Bekijk profiel
Re: Electrische storing temp sensor?
« Reactie #6 Gepost op: 16 februari 2017, 13:25:22 »
niemand die hier het probleem herkent? en wellicht een oplossing?
AR156C#1830 - mijn PP
www.freddycane.com
GT 3.2v6 met Madeno onderstel en Madeno getuned

Offline Arcblizz

  • *****
  • Berichten: 599
  • Geslacht: Man
  • Ritsepitser
    • Bekijk profiel
Re: Electrische storing temp sensor?
« Reactie #7 Gepost op: 22 februari 2017, 17:30:02 »
zo als het nu lijkt is het opgelost.

Radiateur nogmaals ontlucht en de accu afgekoppeld en even afgekoppeld laten staan.
Boel weer aangesloten en het lijkt tot nu toe geholpen te hebben.
AR156C#1830 - mijn PP
www.freddycane.com
GT 3.2v6 met Madeno onderstel en Madeno getuned

Offline goofy

  • Specialist
  • *
  • Berichten: 941
  • Geslacht: Man
  • 156 jtd & GTA sw
    • Bekijk profiel
Re: Electrische storing temp sensor?
« Reactie #8 Gepost op: 22 februari 2017, 17:46:45 »
is gewoon een lucht bel geweest volgens mij