Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - NightRider

Pagina's: [1] 2 3 ... 5
1
Carbella Tuning & Design / De beste wensen voor 2018!
« Gepost op: 01 januari 2018, 11:10:35 »
Beste leden,

Ik wens jullie veel geluk, gezondheid en veilige km’s voor het nieuwe jaar!

Gr. Chris


2
[159] Motorisch / Airflow/luchtmassameter Alfa 159 3.2 JTS
« Gepost op: 12 mei 2016, 00:08:21 »
Weet iemand misschien wat de diameter is van de luchtmassameter van de 159 3.2 JTS? Ik kan deze informatie maar nergens vinden.

Groet,
Chris

3
[159] Motorisch / Airflow/luchtmassameter Alfa 159 3.2 JTS
« Gepost op: 11 mei 2016, 23:36:50 »
Weet iemand misschien wat de diameter is van de luchtmassameter van de 159 3.2 JTS? Ik kan deze informatie maar nergens vinden.

Groet,
Chris

4
Chit chat Archief / Auto Romeo Nootdorp weg?
« Gepost op: 29 januari 2014, 10:55:39 »
Ik rij iedere dag wel zo'n beetje op en neer op de A12 en vanaf de snelweg zie altijd Auto Romeo in Nootdorp. De laatste tijd zie ik alleen maar Porsches in de showroom en buiten staan ???

Sprak ook laatst iemand en die zei dat Auto Romeo er niet meer zat..

Heb ik iets gemist?

Groet,

Chris

5
Chit chat Archief / Bedankt allemaal!!!!
« Gepost op: 10 december 2013, 17:16:42 »
Hallo allemaal!

Langs deze weg willen mijn vrouw en ik de club en haar clubleden enorm bedanken voor jullie bijdrage! Het is lastig om iedereen te bedanken bij naam, maar jullie weten wie jullie zijn ;)

Naast het merchandise dat verkocht is via Carbella, heb ik tezamen met mijn vrouw ?³?³k speelgoed ingezameld. De directeur van de basisschool waar mijn dochtertje zit heeft ons 2 x een klaslokaal beschikbaar gesteld voor de verkoop van het ingezamelde 2e hands en nieuw speelgoed. De opkomst was enorm wat ook te maken had met de promotie van de 'Speelgoedverkoopdag' via Social Media, Schoolbulletin en het flyeren. Zelfs de school kon het niet laten en heeft speelgoed bij ons ingekocht :)

Totaal hebben we met symbolische verkoopprijzen een bedrag van ruim 400 euro opgehaald :ok: Ik leg daar nog een bedrag van 100euro bij zodat er een mooi bedrag van 500euro gestort kan worden naar SHO Giro 555.
Het restant speelgoed wat wij nog hebben wordt morgen naar Stichting Kalinga gebracht. Dit is een organisatie dat Filippijnse kinderen een 2e kans bieden door scholing, iets wat ik op zakelijk gebied via Carbella Tuning & Design zowieso steun.

Nogmaals bedankt :ok:

Groet,

Chris en Miranda Angeles

Hieronder nog even een kleine impressie:


6
Chit chat Archief / Een zonnig topic gestart 10.000 km van jullie vandaan!
« Gepost op: 25 januari 2012, 20:42:34 »
Zo, zit in het zonnige Filippijnen . En dit na een verschrikkelijke lange vlucht van 19 uur! Ik heb zelf voor de toeristische route gekozen aangezien ik toch alleen zou vliegen en ik een goedkope ticket kon boeken. Het was nog net niet een El.Al vlucht maar dat terzijde ;D

Het is hier 33 graden en ben omringd door palmbomen en lekker eten. Het strand komt nog, aangezien ik bij mijn familie ben, en je voor het strand een paar minuten moet rijden.

Reden voor dit topic is dat ik aanstaande vrijdag voor iets leuks ga kijken. Ja wel, ons geliefde merk rijdt ook hier. Weliswaar in beperkte mate, maar toch ze zijn er . Ze snappen de techniek totaal niet, en als iets kapot is dan staan er zo'n 5 kleine filippijnse kereltjes met hun handen in het haar. Zo van, tjah...wat nu  Hahaha

Het gaat om een Alfa 164 3.0 V6 12V. Een automaat met 90.000 km en in de kleur Rosso :yes!

Foto's zal ik jullie niet onthouden!


Ik hou jullie op de hoogte ;D

Groet,

Chris7
Chit chat Archief / Bella meegenomen voor Forensisch onderzoek door overval
« Gepost op: 15 januari 2012, 15:33:13 »
Nee, gelukkig niet die van mij!

Maar de 156 van een vriend van mij. Deze 156 is de oude bella van Robin (nacbreda99)die we eergisteren hadden opgehaald :-X. Gisteren nog druk in de weer geweest met van alles en nog wat en toen we klaar waren zei ik nog, laat auto gewoon lekker staan(geen Apk)! Morgen weer verder. En neem die van mij anders mee. Maat van me was te gierig en reed uiteindelijk toch met die bella terug :-\.

Vannacht na het 'incident' heeft de politie bella meegenomen voor forensisch onderzoek. Bella zou geraakt zijn door een kogelregen v6tech1. Nu maar afwachten!
http://www.112meerlanden.nl/2012/01/15/overval-casino-dader-door-politie-neergeschoten/#more-16297

8
Chit chat Archief / Leuk voor onder de kerstboom BLING BLING-verlagingsveren!
« Gepost op: 15 december 2011, 14:41:54 »
Uniek ?©n van 24 karaat goud ;D

9
[159] Motorisch / Gelijkwaardige rijbeleving
« Gepost op: 08 november 2011, 13:38:49 »
Niet meer dan logisch dat 156 rijders op een gegeven moment overstappen naar de 159.

Maar als je een vlotte gechipte 156 JTD 115pk rijdt, welke 159 JTD/m moet je dan minimaal naar toe overstappen om dezelfde rijbeleving te krijgen. De 120 pk, 136 pk, 150 pk, 200 of 210 ( :-*) pk? De 159 is natuurlijk ook zwaarder.

10
Chit chat Archief / Yuri Orlof uit Gouda
« Gepost op: 30 oktober 2011, 23:28:02 »
Geweldige reportage van Peter R de Vries net gezien. Ik ben niet echt verbaasd over het feit dat je makkelijk aan wapens kunt komen, dat is al lang zo. Maar het feit dat het is vastgelegd vanaf het begin (Jachtgeweer) tot aan het eind. En daar tussenin een complete arsenaal te zien krijgen, en hoe dichtbij ook de handel in wapens komt. Bizar :-X

11
Chit chat Archief / Nokia - Windows Mobile, is dat wat?
« Gepost op: 27 oktober 2011, 09:05:01 »
Zag een paar dagen geleden de presentatie a la Steve Jobs van de Nokia Windows Mobile. Is dat wat?

Moet binnenkort mijn abonnement verlengen en zit te twijvelen tussen de Blackberry 9900, Samsung Galaxy S 2, Iphone 4S.

12
Chit chat Archief / He? Ik snap het even niet...
« Gepost op: 07 oktober 2011, 15:57:55 »
Mijn vrouw belde mij net op. Er is iets tegen de vooruit aan gekomen waardoor er ineens een enorme barst op de voorruit is ontstaan :'(. Auto stond gewoon geparkeerd en het kan niet iets van een eikel,tak of zo zijn geweest. Want er zit gewoon echt een gat en het wordt nat binnen :-\.

Helaas alleen WA verzekerd zonder ruitdekking dus ik snel rondbellen voor een nieuwe voorruit. En ik krijg 2 prijzen:

Carglass incl. montage: € 564,-
No Risk autoruitschade incl.montage: € 235,-

Ik weet al waar ik heen ga ;D Maar wat een prijsverschil!

13
Weliswaar de 147 van mijn vrouw maar hopelijk hebben jullie misschien een goede tip.

Zojuist het complete schakelmechanisme op de bak vervangen en het schakelt na lange tijd weer zoals het hoort. Pook komt ook netjes terug in de neutrale positie en er is geen vrije slag meer :yes!
Een ander probleem is dat er soms drukverlies is in het koppelingspedaal. Soms blijft ie echt 'hangen' :-\. Het schakelen in de versnellingen verloopt verder prima. Ik had al bij de bak gekeken en ik zie dat er lichtelijke remvloeistof lekt..Ik heb de nieuwe cilinder al klaarliggen maar wat voor acrobatische acties moet ik uithalen om die 2 moeren los te krijgen ???

Ik heb echt al van alles geprobeerd, en ik ben echt lenig ;D. Boven de auto, onder de auto, maar kom er gewoon niet bij. 'Niet met een ratel, steeksleutel.

Het gaat om onderstaande compleet onderdeel: SGR18103

Alvast bedankt voor jullie reacties!

14
Ben op zoek naar leden die mij kunnen helpen om een strutbar voor- en achter naar Waregem (Belgie) te krijgen.
Ik krijg deze nl. net retour omdat TNT moeilijk doet over pakketverzending naar Belgie. Het zou 15cm te lang zijn :-X. Ik probeer samen met de ontvanger (Fiat Bravo clublid) dit voor elkaar te krijgen.

Wie o wie kan helpen?

Groet,

Chris

15
Ik heb onlangs mijn thermostaat+sensor vervangen omdat ie niet goed open en dichtging. De temperatuur liep steeds te hoog op. Helemaal als je de airco aandeed.

Nu geeft de thermostaat een constante temperatuur aan van 89 graden....bij normaal rijden. Echter, bij een beetje doorrijden loopt ie toch op richting de 100graden, om vervolgens weer naar normale waarde te zakken. Het gekke is dat bij airco-gebruik de temperatuur nog steeds oploopt :-X.

Ik heb al een radiateur besteld, maar is daarmee het probleem opgelost? Dat gedoe met de airco zou toch ook kunnen liggen aan te weinig vulling in het koelsysteem? Geen idee nl. wanneer de airco voor het laatst is afgevuld namelijk. Binnenkort eens even laten doen.

Pagina's: [1] 2 3 ... 5