Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Henkio

Pagina's: [1] 2 3 ... 14
1
Aangeboden algemeen / fiat grande punto 1.4 16v sportsound plus
« Gepost op: 17 juni 2018, 16:25:35 »
Ik heb mn grande punto te koop staan omdat ik over wil stappen naar een 5 deurs model.  mocht er interesse zijn hoor ik t graag. fijn autootje om te rijden. Niet de allermooiste door vorige eigenaren maar daar is de prijs ook naar.

https://link.marktplaats.nl/m1294879818


2
Aangeboden voor Alfa 156/159 / Set nieuwe brembo 330x28 remschijven
« Gepost op: 26 mei 2018, 14:26:17 »
Aangeboden:

Setje splinternieuwe gecoate brembo schijven 330x28. Zijn oorspronkelijk voor de delta III gemaakt dus steek 4x98.
Zijn uiteraard wel om te boren.

Prijs 100 euro.

Henk Vreugdenhil
Nederweert-eind
06-23905658

3
Chit chat / Dochtertje geboren!
« Gepost op: 03 augustus 2017, 11:14:21 »
Hallo allemaal,

bij deze wil ik ook hier ff delen dat ruim 2 en halve week geleden onze dochter is geboren. Ze heet Diede en ze doet t supergoed! Moeder trouwens ook!  ;D
Grote broer Boas is heel trots.4
Projecten / ik heb iets moois gekocht. gestart met het opknappen!
« Gepost op: 28 maart 2017, 23:35:24 »


Heeft liefde en aandacht nodig, maar tis een kanon. artc155 lezers kennen hem wellicht. Tis een H&S special. 3.0 v6 opgebouwd met qv zuigers en nokkenassen. geflowd, squadrachip en rvs uitlaat van voor tot achter. Ik heb de komende tijd weer iets om mn schaarse vrije tijd in te steken. Deuh Applaus Applaus

5
Chit chat / Carwrapping
« Gepost op: 15 september 2016, 14:25:14 »
Iemand ervaring mee? Ik heb als 2e autootje een seat ibiza aangeschaft die origineel kanariegeel was maar nu vanillegeel is.. ;D

Omdat het er naar uitziet dat de gele lak onder de blanke lak verkleurd is verwacht ik niet veel van een poetsbeurt. En overspuiten is het karretje niet meer waard.

Dus op zoek naar een alternatief om hem er nog een beetje netjes bij te laten staan. Ik ben zelf niet onhandig maar van wrappen heb ik geen kaas gegeten dus zou dat graag samen met iemand doen die er ervaring mee heeft.

Mocht iemand er van overtuigd zijn dat oppoetsen  wel mogelijk is hoor ik t graag! :thumbsup:

6
AR156 en AR159 Club meetings / Sleuteldag ATS van de Wiel!
« Gepost op: 23 maart 2016, 17:48:33 »
Hallo allemaal,

Ik heb gisteren nog eens contact gehad met Marco vd wiel. Marco gaf aan dat het voor hem niet echt interessant meer is om een sleuteldag te organiseren. Maar, als wij als club dat wel graag zouden willen, als er dus genoeg serieus sleutelwerk is, hij het prima vindt om toch zn locatie nogmaals beschikbaar te stellen.

Dus ik zou willen voorstellen dat we in dit topic inventariseren wie er graag een klus aan zn auto zou willen doen onder begeleiding. Een datum hebben we dus ook nog niet maar meestal is het ergens begin juni op een zaterdag.
Dus heb je iets te doen aan je auto: meld je hier!!

Omdat we tijdig een datum willen prikken wil ik zo half april wel duidelijk hebben wie er interesse heeft.

7
AR156 en AR159 Club meetings / Sleuteldag ATS van de Wiel 6 juni!
« Gepost op: 13 april 2015, 11:54:14 »
Zaterdag 6 juni aanstaande is het weer zo ver:

We gaan weer sleutelen bij ATS van de Wiel in Beek en Donk. Ons vaste adres waar we al jaren tercht kunnen voor sleuteldagen en onderdelen voor onze bella's.

De dag start om 9 uur en zal duren tot 5 qua sleutelwerk. En zal doorgaan als we minimaal 2 bruggen een redelijk dag gevuld krijgen met klussen.

Heb je dus een klus om te doen aan je eigen bella die je zelf of met hulp van andere clubleden zou willen uitvoeren met toeziend oog van een ervaren monteur?? Dan kun je je aanmelden. We vragen 5 euro per uur of deel er van dat je een brug wil gebruiken. Je dient zelf te zorgen voor geredschap. In principe is er alles aanwezig maar voorkeur gaat uit naar gebruik van eigen materiaal.

We zullen zorgen voor een lunch voor iedereen die daar behoefte aan heeft. we vragen daar 5 euro voor.

Tevens zal de uitdeuker van vorig jaar wederom aanwezig zijn om je van die vervelende parkeerdeukjes af te helpen. Hij vraagt hiervoor 25 euro per deukje en ieder volgend deukje in hetzelfde plaatdeel is 10 euro extra.

Ook Marvin zal er weer zijn om de nodige tips te geven over hoe je je bella helemaal tip top schoon en glimmend kan krijgen.

Dus ben je lid en wil je zelf aan de slag aan je auto? Meld je aan in dit topic. Ik zal de belangstellenden in de openingspost toevoegen met klus. Geef aub ook aan of je mee wil lunchen en of je gebruik wil maken van de uitdeuker.

Aanwezig:

Henkio                                     1xlunch                   uitdeuker
Jon                                           1xlunch                  uitdeuker        4 uur brug
vanderwoerd                           
BellaNuvola
gw159
Jobo_156                                 1xlunch                   uitdeuker
Christiaan Z                                                            uitdeuker        2 uur brug
goofy                                       1xlunch
k0ewl                                                                     uitdeuker        4 uur brug
Deebo
kHaZ                                        1xlunch                                        oliewissel, dus 4 uur brug voor Maarten... ;D ;D
brammetje
Jonathan Trapman                     1xlunch                                        4 uur brug
Remy156                                                                                     4 uur brug
Marvin 1989                             1xlunch
Ericw


8
Chit chat Archief / we zijn papa en mama geworden!
« Gepost op: 20 december 2014, 20:22:29 »
Afgelopen woensdagavond om half 7 is onze zoon Boas geboren.. t was een lange dag maar wat is zoiets meemaken toch een wondertje..  loveyou loveyou

Weer een alfist erbij dus.. ;D ;D alhoewel het afwachten is of het merk tegen de tijd dat hij mag rijden ?¼berhaupt nog bestaat.. :-\

9
Chit chat Archief / Onze nieuwe daily...
« Gepost op: 14 december 2014, 16:51:37 »
Nu we papa en mama gaan worden waren we toe aan iets ruimers dan onze trouwe grande punto. dat heb ik gevonden in de volgende:Lancia Delta 1.6 16v JTD oro. 152k gelopen. Gekocht van eerste eigenaar in Belgi?«. Zelf ge?Æmporteerd.
Extra opties:

techno pakket wat inhoudt cc, regen en lichtsensor, bochtenverlichting en dimmende binnenspiegel.
bicolor wat inhoudt dat het dak matzwart is gespoten.
en het lichte leer is optie.

Auto rijdt heel comfortabel en fijn. Vrouw is er blij mee dus hier kunnen we weer jaren mee vooruit.

10
Chit chat Archief / ex Clublid overleden...
« Gepost op: 07 december 2014, 20:00:10 »
Afgelopen vrijdag op zaterdag nacht is ex Clublid JosK overleden. Jos was slechts 38 jaar oud..

Over het hoe en waarom heb ik verder geen details. Ik wens zn ouders, zus, vriendin en verdere vrienden en familie heel veel sterkte toe. Rust zacht Jos!!  :italoflag:  :'( :'(

11
Beste club en forumleden:

bij deze een nieuwe poging tot het organiseren van een sleuteldag bij ATS van de Wiel en Beek en Donk (Bij Helmond).

De dag zal gaan duren van 9 tot 5. Je kunt dan onder toezicht van ervaren monteurs zelf onderhoud plegen aan je geliefde bella. Zorg zelf voor de onderdelen indien deze nieuw moeten zijn en zorg voor gereedschap. Van de wiel heeft meestal wel gereedschap beschikbaar maar liever werken we met eigen materialen. Van de Wiel kan ook voor onderdelen zorgen maar via Tuynder ben je niet duurder uit en zelf verantwoordelijk voor het bestellen van exact de juiste parts.

Het huren van een brug kost 5 euro per uur of deel er van. Uiteraard zullen we ook weer zorg dragen voor de lunch welke dan ter plekke afgerekend kan worden. De lunch zal ergens tussen 5 en 10 euro gaan kosten afhankelijk van onze inkopen.
Om eventueel nieuwelingen hier kennis te laten maken zijn jullie van harte welkom om je eventueel ook aan te melden voor deze dag.

Let wel: Grote klussen die niet in een werkdag gedaan kunnen worden als het misloopt worden niet gedaan op een sleuteldag. Denk hierbij aan verlagingsset monteren, distributieriem wisselen en dat soort klussen.

De sleuteldag vindt pas doorgang als er tenminste 2 bruggen zo'n beetje de hele dag volgeboekt zijn met klussen. Anders is het de moeite niet voor Marco om de hele dag zijn zaak te openen voor ons.

Als extraatjes bieden we het volgende:

Clublid Marvin, welbekend om al zijn projecten die hij uitvoert aan zijn 166 zal uitleg geven over hoe bella's goed te wassen en te poetsen

Ook zal er een uitdeuker aanwezig zijn om onze bella's te verlossen van die vervelende parkeerdeukjes. De prijzen zijn als volgt:

25 euro voor het eerste deukje per plaatdeel. Voor elk volgende deukje in hetzelfde plaatdeel 10 euro extra. Heel graag horen we het als je iets wil laten uitdeuken. Meld je aub aan via de link onderaan dit  topic.

Ow en tenslotte voor de ervaren aanwezigen: ik weet niet of jullie nog bij Temptation terecht kunnen. de club is verkocht..  ;D  ;D


Inschrijven kan hier Graag vermelden met hoeveel je luncht en wat je klus of klussen gaan zijn.

12
[156] Interieur / controlelampjes GTA
« Gepost op: 07 augustus 2014, 19:22:48 »
Hallo luitjes,

ff een vraag. Ik ben bezig GTA tellers in te bouwen. Alles functioneert zo'n beetje, enige waar ik niet uit kom is dat het ABS, EOBD, en handrem lampje blijven branden. Blijkbaar mist er ergens nog een signaal in de GTA snelheidsmeter, of snapt hij het signaal niet, want zodra ik de draadjes aansluit op de auto check control werken ze wel. Nou is mn vraag aan de GTA rijders hier:

wanneer gaan die lampjes bij jullie uit? na een 4tal seconden ongeveer of na starten van de auto?


13
Chit chat Archief / Mn trouw/huwelijksreis auto, de spider1
« Gepost op: 05 augustus 2014, 17:21:05 »
Hallo allemaal,

zoals een aantal van jullie al wel wisten, heb ik een spider aangeschaft. Deze gaat dienen als trouweauto en als toerauto voor de huwelijksreis naar Corsica. Hierbij ene paar kiekjes van het ding.


ik heb preventief wat technisch onderhoud gedaan bestaande uit vervangen van riem met spanner en nokkenassen en klepbekers aangezien deze gaar bleken te zijn. Radiateur is vervangen en voorremmen ook. Ook het blok, uiterlijk en dash optisch opgeknapt. Heerlijke toerauto om in te rijden! :thumbsup:

14
AR156 en AR159 Club meetings / [27&28 September 2014] Spaitalia
« Gepost op: 04 augustus 2014, 22:24:05 »
Hallo leden,

in dit topic wil ik graag overleggen wat jullie vinden van een deelname aan Spaitalia. Zoals ik al merkte is er enthousiasme genoeg om 1 of zelfs 2 dagen te komen en de auto te parkeren op de paddock, vooral als er een clubstand is. Echter, de kosten daarvoor zijn voor de club 250 euro per dag. Niet echt een koopje dus. Helaas heb ik nog geen reactie van de organisatie mogen ontvangen, dus hoeveel ruimte we precies krijgen weet ik nog niet. Daar komt bij dat parkeren op de paddock met 2 bezoekers, 50 euro kost. Echter, de prijs daalt als we minimaal 5 deelnemers hebben.

Wil je je auto graag showen op de clubstand? meld het dan hier. Graag ook de dag vermelden.

En laat ons weten of jullie die 250 euro het waard vinden of niet.

15
Chit chat Archief / Ron Sanen in de 24 uursrace op Zolder
« Gepost op: 25 juli 2014, 08:54:13 »
Hallo iedereen,

zoals een aantal van jullie wellicht al meegekregen hebben gaat Ron Sanen meedoen met de 24 uursrace van Zolder. Deze wordt gehouden op 30 en 31 augustus 2014 op Circuit Zolder..
Hieronder de flyer van Ron.

Aangezien er slechts enkele leden aangegeven hebben hierbij te willen zijn en we Ron natuurlijk zoveel mogelijk moeten komen aanmoedigen hier ook het aanbod. Weekendkaarten voor dit evenement zijn voor 20 euro per stuk aan te schaffen!! Dat scheelt je 5 euro op de voorverkoopprijs.Wil je Ron komen aanmoedigen? Bestel dan tickets bij hem via ons. pb naar Henkio is voldoende.

Pagina's: [1] 2 3 ... 14