Volleybal, tennis, salsadansen, schaatsen, skiën, fotografie en saxofoon spelen [url=https://postimg.org/image/5nrj96w6j/][img]https://s9.postimg.org/5nrj96w6j/Robert_serveert_met_tennis.jpg[/img][/url] [url=https://postimg.org/image/yq5tc0q63/][img]https://s9.postimg.org/yq5tc0q63/Robert_voor_blauwe_hart_Delft_vierkant_600x600.jpg[/img][/url] [url=https://postimg.org/image/hcvix92ln/][img]https://s9.postimg.org/hcvix92ln/Robert_-168.jpg[/img][/url] [url=https://postimg.org/image/teqwrf6p7/][img]https://s9.postimg.org/teqwrf6p7/Robert_-185.jpg[/img][/url] [url=https://postimg.org/image/kjq2gwpmj/][img]https://s9.postimg.org/kjq2gwpmj/Robert_schaatsen_nl.jpg[/img][/url] [url=https://postimg.org/image/7fki437tn/][img]https://s9.postimg.org/7fki437tn/Duikfoto_Robert_klein.jpg[/img][/url]

 Overzicht - RRRooij


Offline Offline
Naam:
RRRooij
Persoonlijke tekst:
Alfa 147 rijder
Berichten:
4 (0,031 per dag)
Positie:
Forumbezoeker

Geslacht:
Man Man
Leeftijd:
47
Locatie:
Hoogvliet-Rt
Datum van registratie:
10 april 2018, 12:54:03
Laatst actief:
22 april 2018, 15:16:45

Contact?

E-mail
verborgen

Mijn Buddies

Ik heb nog geen buddies toegevoegd.


Over mij

Docent wiskunde/ roostermaker/ vertegenwoordiger/ moppentapper

Alfamop: De manager en de schapenherder

Een herder hoedt zijn kudde schapen op een veld, ver en verlaten, als hij een nieuwe blinkende Alfa Romeo Giulia in een stofwolk ziet naderen. De bestuurder, een stoere jongeman elegant gekleed in een pak van Versace, schoenen van Gucci, een bril van Ray Ban een en stropdas van Yves Saint Laurent, stopt en leunt uit het raam.

"Als ik jou precies vertel hoeveel schapen je hebt, krijg ik er dan eentje van je?", vraagt hij aan de herder. De herder kijkt de yup aan en zegt: "Oké, waarom niet!"

De yup trekt onmiddellijk zijn laptop van Dell op schoot en verbindt deze met bluetooth met zijn mobieltje van de KPN. Hij maakt met een GPRS verbinding met Internet, surft naar een Website van NASA en selecteert een navigatiesysteem om zijn exacte positie te bepalen. Vervolgens stuurt hij de data naar een andere satelliet van NASA, die het hele gebied scant en hem een ultrascherpe foto stuurt.

De yup opent Adobe Photoshop en stuurt de foto naar een laboratorium in Hamburg dat hem na enkele seconden een e-mail stuurt naar zijn iPhone 8 Plus met de bevestiging dat de foto is bewerkt en opgeslagen. Via een ODBC connectie maakt hij verbinding met een MS-SQL database en in een sheet van Excel met honderdeningewikkelde formules laadt hij alle data via de e-mail van zijn iPhone.

Na enkele minuten genereert het programma een antwoord van 150 pagina’s in kleur en de yup drukt deze af op zijn mini HP laserjet. Hij kijkt de herder aan en zegt: "Je hebt exact 1586 schapen!"
"Dat klopt!", zegt de herder. "Je mag dus een schaap uitzoeken…"

De yup stapt uit, zoekt een dier uit en doet hem in zijn achterbak. Dan zegt de herder: "Hé, als ik jouw beroep raad, geef je me dan het dier terug?"
De yup denkt even na en zegt: "Oké, waarom niet?!"
De herder antwoordt: "Je bent een manager!"  
"Ongelooflijk!", roept de yup. "Hoe weet je dat?"
"Da's niet zo moeilijk", zegt de herder.

"1. Je verschijnt terwijl niemand daarom gevraagd heeft.
  2. Je stelt een vraag waar niemand op zit te wachten.
  3. Je wil betaald worden voor het antwoord, terwijl ik dat antwoord al weet.
En 4. ......
Je begrijpt geen barst van mijn werk, dus geef terug die hond!"

Mijn Bella('s)

Alfa Romeo 147 champagne metalic, benzine (sinds 2014)
Alfa Romeo 147 blauw metalic, lpg (2010-2014)
Alfa Romeo 146 Junior rood, lpg (2002-2010)
Mijn Media

Nederpop, jaren 60 tot nu.

Handtekening:
Opels verwelken, Golfjes vergaan, maar Alfa Romeo blijft altijd bestaan!

Lokale tijd:
17 augustus 2018, 07:29:22

Opmerking toevoegen


Er is geen opmerking. Wil je er eentje plaatsen?