Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
[156] Exterieur / Swissvax poetsspullen: wàt een afgang!
« Laatste bericht door BellaNuvola Gepost op Vandaag om 14:46:06 »
Tijdens een bezoek aan de Interclassics Maastricht kwam ik ook Swissvax poetsspullen tegen. Peperduur spul, maar het schijnt wel heel goed te zijn. Zo kun je bij hen 'leather healer' bestellen: een lederverf die op je chassisnummer is afgestemd en dus de goede kleur moet hebben. Ik moest de kleurcode (495) per mail doorgeven alsook het chassisnummer, dan ging men kijken of het een standaardkleur van ze was of dat hij speciaal gemaakt moest worden.  De dag erna stuur ik een mail met de gegevens.

Na 5 dagen krijg ik een mail dat Zwitserland (daar zit het bedrijf) nog niet geantwoord heeft. Okee, dat kan.
Maar dan wordt het stil. Na een MAAND mail ik nog maar eens hoe het zit. En dan krijg ik antwoord: oeps, helemaal vergeten; de levertijd voor de custom-made leather healer is 14 dagen.

Een uur daarna bestel ik in de webshop van Swissvax die leather healer, maar ook wax, cleaner fluid, wat doeken voor de niet geringe prijs van 283 euro(!). Om een idee te geven: de 200 ml wax kost al 155,--.
Tot mijn verbazing moet je bij dat bedrag dan toch 4,50 verzendkosten betalen. Totaal dus 287,50.
Ik stuur een begeleidende mail met de vraag om alles behalve de leather healer dan wel dezelfde week nog op te sturen: afgelopen weekend was immers schitterend om de 156 eens onder handen te nemen.

Geen reactie; geen spullen.
Toen heb ik gisteren de order maar geannuleerd.
Denk je dat er dan enige vorm van excuus komt? Ben je mal! De arrogantie kun je bijna ruiken..
Het enige dat volgt is een mail van één regel waarin om mijn bankrekeningnummer gevraagd wordt.
Zelfs mijn naam wordt 2x verkeerd gezet: ik heet toch echt Eric van der Ven en NIET 'van der Erven'.

Rampentent, dat Swissvax. Had ik niet van een importeur van Zwitserse artikelen verwacht.
Maar ach, er zijn genoeg andere goede merken. Ik denk dat ik de UHD-wax van Autoglym maar eens ga proberen.
2
Stel jezelf en je 147 (project) voor / Re: Het Alfa virus heeft weer toegeslagen
« Laatste bericht door aldra Gepost op Vandaag om 11:56:18 »
Iedereen is uiteraard welkom :italoflag: Maken we toch 3 aparte parkeerplekken, 1 voor de busso's, 1 voor de rest van de benzines en 1 voor de diesels. Een dieselblok naast een Bussoblok is geen gezicht natuurlijk..... :-X ;D :P

Just kidding :)

haha gelukkig ;D
Zullen we dan een aantal datums prikken en dan kijken welke het meest gunstige is voor mensen.
3
[156] Motorisch / Re: Tijdens rijden benzinelucht...
« Laatste bericht door nielsjager Gepost op Vandaag om 10:03:16 »
Vroeger was alles makkelijker en Beter Applaus  Deuh :yes! :yes! Jayzen2
4
[147] Audio & andere elektronica / Re: Reflector xenon repareren
« Laatste bericht door Franssie Gepost op Gisteren om 20:57:03 »
of de fora en op facebook is er ene sieb uit het noorden van het land die reflectoren elders opnieuw laat verchromen
misschien kan hij je helpen

uit mijn hoofd Syb Zijlstra

succes
5
Alfa Romeo nieuws en scoops / Re: Alfa Romeo keert terug in de Formule 1
« Laatste bericht door 405T16 Gepost op Gisteren om 20:10:39 »

6
[147] Audio & andere elektronica / Reflector xenon repareren
« Laatste bericht door Busso Gepost op Gisteren om 20:02:30 »
Sinds ik de GTA heb bleek de linker koplamp te lekken. In hoop dat ik de lekkage nu onder controle heb. Gisteren viel mij op de dat linker koplamp weinig licht geeft. Vandaag de koplamp uit elkaar gehaald. Ik vermoed dat de lekkage van mijn linker koplamp de refector heeft aangetast. Op de foto is te zien dat een deel van de reflector bruin is uitgeslagen.Een nieuwe reflector is neem ik aan niet leverbaar. Een gebruikte xenon koplamp zeer moeilijk aan te komen. Zou ik de reflector opnieuw kunnen laten verchromen? Tips zijn welkom.
7
Alfa Romeo nieuws en scoops / Re: Alfa Romeo keert terug in de Formule 1
« Laatste bericht door 405T16 Gepost op Gisteren om 15:21:53 »
Alfa Romeo toont officiële livery
Alfa Romeo kwam vorige week tijdens de shakedowns de baan op met een gewaagd kleurenpatroon. Maar net als Red Bull schudde het team deze gewaagde kleuren van zich af en koos voor de livery die we van ze kennen: rood en wit.

Alfa Romeo deed vorige week een auto uit de doeken die de aandacht van iedereen trok. De zeer opvallende livery vol hartjes en klavertjes viel wel in de smaak bij Formule 1-fans. Maar net als bij Red Bull Racing, ging het hier om een tijdelijk kleurenschema en is het team gegaan voor de livery die weinig verrassingen over laat. Zeg hallo tegen de rood, wit, zwarte Alfa Romeo C38 van Kimi Raikkonen en Antonio Giovinazzi.


8
[156] Motorisch / Re: weet iemand Welk bosch oemnummer van een lmm op 156 2.0 jts
« Laatste bericht door aldra Gepost op Gisteren om 12:03:49 »
Is een eper van 2005 prijzen zijn al vlot gestegen hoor je zou er van verschieten hoeveel zelfs soms

Zo nogal ja, ik ging laatst naar de dealer om te vragen wat een koppelingsset door de 2.5 156 kost. Maarliefst 550 euro'tjes..
Dacht laat maar zitten. Elders heb je voor 200 euro een hele set.
9
Alfa Romeo nieuws en scoops / Re: Alfa Romeo keert terug in de Formule 1
« Laatste bericht door 405T16 Gepost op Gisteren om 03:47:58 »
10
Chit chat / Re: DIESELGATE draait door
« Laatste bericht door 405T16 Gepost op Gisteren om 02:31:04 »
Al meer dan 400.000 Duitse dieselrijders bij schadeclaim dieselgate

Meer dan 401.000 Duitse bezitters van een Volkswagen-diesel of één van haar zustermerken hebben zich al aangesloten bij de gezamenlijke schadeclaim wegens waardevermindering van hun auto door dieselgate. Die stand is al drie maanden na het op gang brengen van de ‘class action’ bereikt, blijkt uit gegevens van de overheidsdienst die de klachten registreert. Wanneer de rechtszaak […]

REDACTIE AUTOMOBIEL MANAGEMENT  5 februari 2019 12:53

bron: https://www.automobielmanagement.nl/auto-milieu/2019/02/05/al-meer-dan-400-000-duitse-dieselrijders-bij-schadeclaim-dieselgate/?gdpr=acceptMeer dan 401.000 Duitse bezitters van een Volkswagen-diesel of één van haar zustermerken hebben zich al aangesloten bij de gezamenlijke schadeclaim wegens waardevermindering van hun auto door dieselgate.

Die stand is al drie maanden na het op gang brengen van de ‘class action’ bereikt, blijkt uit gegevens van de overheidsdienst die de klachten registreert. Wanneer de rechtszaak daadwerkelijk van start gaat is nog altijd niet bekend.

De gezamenlijke claim is ingediend door de consumentenbond Bundesverband der Verbraucherzentralen die hoopt door gezamenlijk optreden de benadeelde dieselbezitters een sterkere positie te bezorgen. ‘’Het hoge aantal ingeschreven betekent dat onze klacht een belangrijk instrument is voor de getroffenen,’’ zegt voorzitter Klaus Müller. Bezitters van een dieselauto kunnen zich nog tot aan het begin van de mondelinge behandeling van de zaak aansluiten, meldt hij. Advocaten van de bond willen in ieder geval de al toegewezen claims in de Verenigde Staten aandragen. De consumentenorganisatie neemt zelf de kosten van de rechtszaak voor haar rekening als de claim niet mocht worden toegewezen. Ook in andere landen, waaronder Nederland, worden soortgelijke zaken al gevoerd of zijn ze in voorbereiding.

PORSCHE OFFICIEEL VERDACHT VAN DIESELFRAUDE

ANPAUTONIEUWS
18 februari 2019 12:29

Justitie in Duitsland verdenkt Porsche nu officieel van gesjoemel met dieselmotoren. Openbare aanklagers in Stuttgart zijn een onderzoek naar het Volkswagen-onderdeel begonnen. Autoriteiten deden in april al een inval bij vestigingen van het merk.

Die acties in het voorjaar waren gericht tegen drie medewerkers van Porsche, onder wie een directielid. Zij werden verdacht van bedrog en misleiding.

Moederbedrijf Volkswagen was de spil in een groot dieselschandaal dat in 2015 aan het licht kwam. Het Duitse autoconcern bleek uitstootwaardes van dieselmotoren te hebben gemanipuleerd bij emissietests. Volkswagen trok al tientallen miljarden uit voor schikkingen, boetes en schadevergoedingen als gevolg van het schandaal.

Porsche is al eens eerder onderzocht wegens het dieselschandaal. In het najaar van 2016 riep het merk dieselauto's van het type Macan terug. Een jaar later werd de Cayenne met 3,0-liter dieselmotor verboden door de Duitse verkeersminister.https://www.autoweek.nl/autonieuws/artikel/porsche-officieel-verdacht-van-dieselfraude/
Pagina's: [1] 2 3 ... 10