Algemeen > F.A.Q.

Ophanging Alfa romeo 156

(1/1)

henrikarjen:
Goedemiddag dames/heren!

Sinds december 2016 mag ik mijzelf een echte 156 eigenaar noemen, als eerste auto! :italoflag:

nu heb ik geen problemen gehad met deze top auto tot gisteren, voorheen wou de wagen op drempels enzvoort nog wel eens wat kraken maar dat was opzich geen geluid waarbij ik . Dit geluid op de drempels is nu zo goed als weg maar er is een nieuw geluid een bonkend/krakend geluid wat veel beter te horen is en juist met kleine bewegingen alleen te horen is. Dus op de drempels blijft hij nu stil maar over een gewone klinker weg is het alsof er een walvis ligt te kreunen onder m'n wielkas voor bij de passagiers kant.

wat kan dit zijn?

ik dacht eerst draagarmen maar omdat ik nu juist op de drempels niks meer hoor en juist alleen met hele kleine bewegingen heb ik mijn twijfels.

groetjes,

De zwarte 156 berlina uit Sneek :yes!

ScriptMania:
Stabistang(etjes) of draagarm.

En  :welcome:

Rene-qva:
Goedenavond en welkom op dit gezellige forum  :italoflag:

Kleine stabi stangetjes willen nog weleens de "boosdoener"zijn...onderdeelnummer 46843389

henrikarjen:
Bedankt voor de snelle berichten! maar er zitten nog al wat stangetjes en dingen hoe kan ik uitvinden welke het nou uiteindelijk echt is? en is dit dan nog zelf te repareren of moet ik hiermee naar de garage?

ScriptMania:
Grote stabistang (die zit overdwars onder de wagen)Dit is een kleine stabistang.Vastpakken wat bewegen en kijken of er speling op zit, of er even naar laten kijken.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie