Technisch 156 > [156] Motorisch

Onderdelen Alfa 156 Q4

(1/1)

Hans Selten:
Beste allen,
Ik ben nieuw op dit forum. Ik rijd nu 4 jaar Alfa 156. Eerder een 156 2.0 STW op LPG uit 2001. Zeer tevreden over, momenteel 375.000 gereden en rijdt als een trein. Heb ik recent aan mijn oudste dochter gegeven. Rijd nu zelf sinds een half jaar een 156 Q4 Crosswagon uit 2005. Comfortabel met de 1.9 16V diesel. En goodlooking, vind ik zelf. Ik heb deze Q4 inmiddels technisch nagenoeg op orde, optisch was hij dat al. Alleen kantelt mijn differentieel iets bij gas geven of gas loslaten. Kwestie van nieuwe ophanging of nieuwe rubbers volgens mij. De dealer (Cremers Roermond) zegt dit niet te kunnen leveren. Weet iemand van jullie misschien waar ik onderdelen voor de ophanging van het differentieel van een 156 Q4 Crosswagon zou kunnen krijgen?

MartinPool:
Tuynder ?
Arparts ?
a37auto ?
Googlen op partnummer ?

Martijn_vK:
Q4 is inderdaad erg lastig qua onderdelen. Even googlen is denk ik het makkelijkst, als je het onderdeelnummer hebt, of bij Tuynder inderdaad. Bij Tuynder kan je ook de onderdeelnummers vinden, als ze zelf niet kunnen leveren.

Alfettarob:
Het is een eindje uit de buurt, maar Frank Unger uit Solingen (D) is gespecialiseerd in 156 Crosswagons, zie https://www.kfz-unger.de

Hij heeft er een stuk of 10 staan, misschien kan hij je helpen

brinkerik:
Dat is wel een goede tip Alfettarob

in NL rijden er  iig zo weinig dat het geen specialisme waard is ;)

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie